Osteopaatti

Osteopaatin vastaanotto

Vastaanotolla pystytään auttamaan nivelten toiminnallisista vaivoista kärsiviä (sisältää raaja- ja selkärangan nivelet)

Osteopaattinamme toimii Doctor of Osteopathy Markku Keränen. Hänellä on yli 40 vuoden työkokemus erityyppisten fysikaalisten hoitojen alueilla ja hän on toiminut 30 vuotta osteopaattina.

Osteopatia on erikoisterveydenhuollon ala, jossa pääpaino on nikamien, nivelten, lihasten ja hermoston toimintahäiriöiden tutkimisessa ja hoitamisessa.

Markku Keräsellä on erityinen kokemus ja osaaminen välilevyperäisten selkävaivojen hoidossa.

Osteopatia on hoitomuotona parhaimmillaan akuuteissa selkärangan pikkunivelten toiminnallisissa häiriöissä. Myös eriasteisia tukirangan rappeutumaprosesseja, kuten välilevyn pullistumia ja nivelten patologisten vaivojen pahenemista, voidaan hidastaa ja joissain tapauksissa jopa estää sen avulla.

Näistä toimintahäiriöistä kärsii jossakin elämänvaiheessa lähes jokainen länsimainen ihminen. Ne ilmenevät tavallisesti jokapäiväisinä niska- ja selkäkipuina, kävely- ja liikuntavaikeutena tai puutumisoireina.

Manipulaatio l. käsin suoritettu hoito on turvallista, kun sen suorittaa ammattitaitoinen, koulutettu henkilö, jolla on riittävän laajat kliiniset tiedot ja taidot.

Osteopatia on terveydenhuollon erikoisala, jossa ihmistä pyritään hoitamaan lääkkeettömästi. Hoito on turvallista ja siihen voidaan hakeutua ilman lääkärin lähetettä.

Tavoitteenamme on myös vaivojesi ennaltaehkäisy, joten on suositeltavaa hakeutua tutkimuksen ja hoitoon riittävän ajoissa. Näin voimme auttaa sinua selkäongelmissasi kaikissa elämäsi vaiheissa. Nuorilla ja työikäisillä ihmisillä vaivat yleensä paranevat kahden – kolmen hoitokerran jälkeen.

Jotta voisimme ehkäistä kroonisten vaivojen syntyä, tulisi hoitotoimenpiteet aloittaa n. 2–3 vrk sisällä vaivojen ilmaantumisesta.

Osteopaatti on terveydenhuollon korkeakoulututkinnon suorittanut ammattihenkilö, jonka koulutusta Suomessa valvoo ja säätelee Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto – Valvira.

Osteopaatti Markku Keräsen ajanvaraukset numerosta 0400 483 777