Helatorstai

Olemme suljettuina helatorstaina 9.5. sekä perjantaina 10.5.2024

POIKKEAVIA AUKIOLOAIKOJA

Lammin Lääkäriasema on suljettuna pitkäperjantaina 30.3. sekä toisena pääsiäispäivänä 1.4.2024 Lisäksi olemme suljettuina 5.4. – 14.4.2024.

Terveydenhoitaja

Meillä on aloittanut terveydenhoitaja Kaisa Toikko. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus takanaan. Kaisa vastaa niin työterveyshuollosta kuin muustakin terveydenhoitajan työstä.

HINNAT LASKEVAT

KELA-korvausten vuoden vaihteessa noustua hintamme laskevat. Peruslääkärikäynti maksaa 50 €.

INFLUENSSAROKOTUKSET JATKUVAT

Influenssaepidemia ei ole vielä käynnistynyt, mutta yksittäisiä tapauksia on jo liikkeellä. Nyt on hyvä hetki varmistaa että influenssarokotus on otettuna. Influenssarokotus meiltä pistettynä 42 €. Korkea-annoksinen ja paremman suojan antava, yli 60-vuotiaille tarkoitettu influenssarokote Efluelda pistettynä 80 €.

Uusi terveydenhoitaja

Meillä on tällä viikolla aloittanut uusi terveydenhoitaja Suvi Koivisto. Suvilla on pitkä kokemus ja laaja osaaminen. Suvi on paikalla päivittäin, joten niin työterveyshuollon kuin muidenkin terveydenhoitaja-asioiden hoitaminen sujuu entistä joustavammin.

INFLUENSSAROKOTUKSET ALKAVAT

Tämän syksyn influenssarokotteet ovat saatavilla, hinta on pysynyt ennallaan, pistetty influenssarokote maksaa 42 €. Samalla voidaan pistää pneumokokkirokote Prevenar.

SYYSLOMA

Lammin Lääkäriasema on syyslomalla 15.9. – 24.9. Lääkäriasema aukeaa jälleen 25.9. kello 9.

POIKKEAVIA AUKIOLOAIKOJA

Olemme poikkeuksellisesti suljettuna keskiviikkona 23.8. ja perjantaina 25.8. Muina aikoina olemme auki normaalisti