Lääkäri

Yleislääkärin vastaanotto

Yleislääkärinä toimii kokenut yleislääkäri, yleislääketieteeen erikoislääkäri, lääketieteen tohtori Juho Nummenmaa. Hänellä on lisäkoulutusta ja osaamista tuki- ja liikuntaelinsairauksissa. Erilaiset diagnostiset ja hoidolliset pistokset onnistuvat luonnikkaasti. 

Pitkä kokemus auttaa hoitamaan potilaita kokonaisvaltaisesti ja persoonallisesti. Pitkäaikaissairauksien diagnostiikassa ja hoidossa voit huoletta kääntyä puolleemme. 

Äkillisissä sairaustapauksissa meiltä saa nopean avun.

Meiltä saa kokonaisvaltaista ja asiantuntevaa lääkärin tutkimusta ja hoitoa. Tutkimme ja hoidamme kaikkia mahdollisia vaivoja ja tarvittaessa lähetämme tietysti jatkotutkimuksiin.

Lääkäriksi Juho valmistui 1987 Tampereen yliopistosta. Yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto on suoritettu Oulun Yliopistossa 1999. Väitöskirjan Juho teki Käypä Hoito -suosituksista ja väitteli 2007.

Lisäksi Juho on suorittanut tuki- ja liikuntaelinten sairauksien diagnostiikkaan ja hoitoihin liittyvän Orthopedic Medicine International -järjestön neljän vuoden ajalle sijoittuneen lisäkoulutuksen.

Juho on toiminut pitkän uransa aikana monessa paikassa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Tansaniassa Juho toimi lääkärinä viiden vuoden ajan. Tältä ajalta on peräisin suoritettuna trooppisten tauditen diplomi sekä Lääkäriliiton myöntämä kansainvälisen terveydenhuollon erityispätevyys.

Hinnasto

Lääkärin käynti (KELA-korvauksen jälkeen, sis toimistomaksun)       

Hallitus on leikannut KELA-korvauksia vuoden 2023 alkaen. Alla olevat hinnat on laskettu uusilla KELA-korvauksilla                                                                    

  • Enintään 20 min    68,50 €    
  • Enintään 30 min    86,00 €  
  • Enintään 45 min    106,00 €   
  • Enintään 60 min    122,00 €   
  • Kotikäynti             145,00 €    
  • Puhelimitse / postitse annetut hoito-ohjeet 26,00 €  
  • Resepti(e)n uusiminen 20,00 €  

Matkakorvaus       0,44 € / km